Dubai Blogger

Wiki Article

Büşra Duran Gündüz Milyonlarca Kovuşturulmaçisine İlham Kaynağı Olurken şatafatlı Varlıkı Evetşayarak Dünyanın Pist Olduğunu Kanıtladı.
Yolculuk içinde ne olduğu yaratıcısı, eksiksiz görünümleri sunarken kovuşturulmaçilerini egzotik gezilere çıayalyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu kişiler, toplumsal medyada örgensel ve güçlü bir kovuşturulmaçi oturakı peydahlamak bâtınin seneler ortamında dayanıklı bir iş çıkardılar. üste, Lifestyle Influencerlari ötekiler beyninde moda, afiyet, spor, giyim, perişan etmek ve makyaj dahil tamamlanmak üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde gelen şirketler ve yapılışlar, bu kıvrak trene atladılar ve bu kişgelecek kovuşturulma ederek mallarını ve hizmetlerini takdim etmek dâhilin etkili eşhas olarak imdi dijital pazarlamada hesaba zalimlması gereken bir güç. Bu adlardan biri bile Büşra Duran Gündüz.
29 Temmuz 1993 tevellütlü ve popüler olarak Instagram müstear adı hell0busra tarafından maruf Büşra Duran Gün, ünlü bir Türk Influencer amma Dubai merkezli moda, hayat janrı ve muhtevaerik yaratıcısı, blogger, sosyal iletişim araçları girizgâhimcisi ve seyahat fenomeni. 2018'de Müttehit Arap Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalarak moda endüstrisinde kendi hesabına bir isim yaptı. Instagram'da bir milyonu fazla takipçisi olan Büşra, moda ile dayalı vergiyı değteamültiriyor. MENAT vatandaşları ile Renkli ve canlı kıyafetleri, bir numara klas aksesuarları, cesur makyajı ve devimsel başlıkları, onu seyahat ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar boyunca farklı kılıyor.
Gösterişli dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini ayyaşfetmek, en eksiksiz turistik yerleri tedarik etmek ve modalarını bileğişçiliktirecek kökten bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak talip moda, gezi ve şatafat hayat yolı mütecessisları midein sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla maruf modacı, kaynak tuzakıcı yazgıından kesitler yakalayarak Instagram ve vesair toplumsal iletişim ortamı hesaplarında kovuşturulmaçileriyle paylaşıyor. Burj Kırmızı Arab’da deniz altında delmek yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da tatil yapmaktan Dubai'deki muhteşem performansları izlemeye derece Büşra Duran Gün, dünyanın onun istiridyesi Dubai Influencer olduğunu kanıtlıyor. Ve o daha yeni temelladı.
Zaman, markaların ürünlerini içtimai medya platformlarındaki devasa takipçi listesine internette teşhistmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler karşı emniyet ve haysiyet yaratan meşruhat etkili olmak Dubai Influencer da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gündüz üzere kişilerin reklam tarafünü değhizmettirmeye sarrafiyeladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun sebebi, onun aracılığıyla şirketlerin, rastgele bir şey satmaya çdüzenışmadan önce hedef kitleleriyle kredi düz yazı ika şansına ehil olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu her insanın görmesi karınin az çok boş. Büşra Duran Gün, bir röportajında hastayken da kılıklı bir şeyler giymenin canlılık halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya isabetli kıyafetlerin insanoğluın mutlu olup olmadıklarını belirlemediğini her gün açıkladı. Bunun namına, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi çekmek çok elan iyidir. Son olarak, bir keresinde, er evet da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı tanımlayacağını kestirim etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara özen etmesi, hizmet ve ürünlerini öncelemek talip biraşkın markanın tercihi olmasını sağlamıştır. Bu şirketler ve ihtimam sağlayanlar, online ahzüitalerde markasına demetlı özel kodlar eklendiğinde bile indirimler sunuyor. Fanatik bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group üzere birkaç ünlü markayla yapmasına olanak sağladı.
Büşra Duran Gündüz Karşı
Büşra, Orantı Doğu ve Türkiye'bile evetşayanlar muhtevain bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz turistik yerler, ürün incelemeleri ve elan olağandan ilişkin yürekerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Dubai Influencer Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Departmanü'nden aldı ve dirimını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page